«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω», φέρεται να δήλωσε ο 50χρονος, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας σοκάρει με τον κυνισμό του και δηλώνει αμετανόητος.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Star», στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες τους στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star».

Πήγε σε ξενοδοχείο, αφού τη σκότωσε – Πώς τον εντόπισαν

Μετά τη δολοφονία ο γυναικοκτόνος πήγε σε ένα ξενοδοχείο και στη συνέχεια περιφερόταν στους δρόμους.

Τον είδαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη τη διαδρομή, όπου μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα, για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Δεν άλλαξε ρούχα και κυκλοφορούσε με τα ματωμένα. Όταν τον βρήκαν, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε στην κόρη του.

Για 5 ώρες παρέμενε στον δρόμο η σορός της 40χρονης

Για σχεδόν 5 ώρες παρέμενε στο πεζοδρόμιο, στο οποίο δολοφονήθηκε, η 40χρονη στο Μενίδι. Ο πρώην σύζυγός της φέρεται να τη δολοφόνησε στις 06:00 το πρωί, όμως η σορός της δεν μετακινήθηκε από το σημείο πριν τις 11:00 π.μ.

Σύμφωνα, πάντως, με την ιατροδικαστική υπηρεσία, η ειδοποίηση σε εκείνους από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής δεν έφτασε νωρίτερα από τις 08:15.

Μιλώντας στην εκπομπή του «MEGA», «LIVE News», ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ξεκαθάρισε ότι για τη συγκεκριμένη καθυστέρηση δεν ευθύνονται οι ίδιοι. «Έχω καταγράψει τα πάντα στο κινητό μου τηλέφωνο, γιατί γνωρίζω το πόσες ανακρίβειες κατευθύνονται προς τους ιατροδικαστές. Στις 08:15 επικοινώνησε μαζί μου αστυνομικός του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Αμέσως φρόντισα να πάει ιατροδικαστής, που να είναι πολύ κοντά, επειδή γνωρίζω πού κατοικούν. Στη Μεταμόρφωση κατοικεί ο κ. Μάντακας. Τηλεφώνησα σε εκείνον, που μετέβη με δικό του αυτοκίνητο, γιατί αν περιμέναμε το περιπολικό…

Στις 09:00 είχε περατώσει και καταγράψει τα πάντα. Πέραν τούτου, μετέβη ο ίδιος το μεσημέρι στο νεκροτομείο και έκανε και τη νεκροτομή. Γιατί απευθύνεστε με αυτό τον ανοίκειο τρόπο στους ιατροδικαστές;».