Ο Κώστας Ζαχαριάδης εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του για το άνοιγμα που επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης προς τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντας την κίνησή του «λάθος».

«Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο Action24, συμπληρώνοντας ότι «εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς».

Μάλιστα επέμεινε πως: «δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου».

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν συμφωνεί και με τον χρόνο που έγινε το άνοιγμα Κασσελάκη τονίζοντας ότι: «μια συζήτηση που αφορά μετά τις εκλογές, σωστό είναι να γίνει μετά τις εκλογές. Τώρα πάμε ανταγωνιστικά».

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου οι δρόμοι έχουν χωρίσει από το 2015. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα πράγματα όπως τα έχουμε ζήσει εμείς. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε μας χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση. Οι λόγοι είναι πολύ μεγάλοι και παραμένουν μεγάλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.