Φόβος και τρόμος του… σπιτονοικοκύρη τους φαίνεται πως ήταν ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής των Δημοκρατών Ανδρέας Λοβέρδος και ο εκκλιπών, δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, που συγκατοίκησαν στα φοιτητικά τους χρόνια.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε στιγμιότυπα της κοινής τους πορείας: «Είχαμε ταιριάξει με τις μοτοσυκλέτες. Ο Θέμος χτυπούσε και χτυπούσε και πολύ άσχημα. Τρακάριζε, ήταν παράτολμος πολύ. Επειδή αγοράσαμε μοτοσικλέτα την ίδια εποχή, τότε δεν ήταν πολύ μεγάλες, αλλά ο Θέμος έτρεχε. Κάναμε αναβάσεις σε κάτι βουνά και έπεφτε. Ήταν πληθωρικός στο δρόμο».

Ο μετέπειτα δημοσιογράφος ήταν σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο «αμίλητος ως συγκάτοικος». «Ψάχναμε στο Λούκι Λουκ που διαβάζαμε, ποιος Ινδιάνος του μοιάζει. Του έλεγες καλημέρα, τίποτα. Διάβαζε μανιωδώς. Ήταν μυγιάγγιχτος στις σχέσεις με το άλλο φύλο. Ήταν άλλος από αυτόν που έχετε γνωρίσει.

Για να μην μας κλέβουν τις μηχανές τις ανεβάζαμε στον πρώτο όροφο και τις είχαμε στο χολ του σπιτιού, στάζανε λάδια. Άσ’ τα. Δεν μας πέταξαν έξω, αλλά όταν φύγαμε και θα μπήκαν οι άνθρωποι…».