O Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Πρωϊνό Σου σου» για την καριέρα του, την τραγική απώλεια του αδελφού του αλλά και τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, στην Eurovision. «Δεν με ενδιαφέρει το προφίλ του, πρώτα από όλα είμαι μουσικός και ένας μουσικός πρέπει να πειραματίζεται» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ποτέ δεν ήμουν πρωταθλητής, ούτε σαν χαρακτήρας. Με ενδιέφερε η αλήθεια που βγάζω μέσα από την τέχνη μου κι αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι το “Έμεινα εδώ” και με χαρακτηρίζει πάρα πολύ, αυτό θέλω να κρατήσω» πρόσθεσε.

«Στη φετινή Eurovision υπήρξε πολύ γλωσσοφαγιά, λύσσα και κακία, κατασπάραξαν τη Μαρίνα Σάττι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής. Στη συνέχεια, μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την τραγική απώλεια του αδερφού του.

Αναφορικά με τη Μαρίνα Σάττι, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη συνάδελφό του, σημειώνοντας: «Τη λατρεύω χωρίς να την ξέρω. Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε. Η Μαρίνα είναι ότι πιο φρέσκο έχουμε, η εικόνα της είναι μεγαλύτερη από το τραγούδι» είπε ο τραγουσιστής και συμπλήρωσε: «Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Να σου πω κάτι όμως; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία που πήγαν να το κατασπαράξουν αυτό το παιδί. Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα έφευγα. Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας. Για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουορήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι».

Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, για το «φαινόμενο» Κασσελάκη, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε γρήγορα στα πράγματα, είναι επικοινωνιακός και μου είναι συμπαθής».

Για την τραγική απώλεια του αδελφού του είπε: «Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό, τρώω τη ζωή με το κουτάλι» Τέλος, είπε πως έκοψε το τσιγάρο. «Έχω σταματήσει το κάπνισμα. Είχα μόνο μία επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω».