Η Xiaomi ανακοινώνει τη διάθεση του Χiaomi 14 Ultra, του πιο ισχυρού και εντυπωσιακού smartphone που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα, σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, στην Ελληνική αγορά.

Το Xiaomi 14 Ultra διαθέτει ένα επαγγελματικό σύστημα τεσσάρων καμερών με εκπληκτική εμβέλεια εστίασης από 12mm έως 120mm. H βασική κάμερα διαθέτει μεταβλητό διάφραγμα ƒ/1.63-ƒ/4.0, και προσφέρει απρόσκοπτη προσαρμογή της έκθεσης σε διάφορες περιπτώσεις. Με έναν υπέρ-μεγέθη  αισθητήρα μιας ίντσας LYT-900 και δυναμικό εύρος έως και 14EV, η ποιότητα εικόνας είναι εγγυημένη ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Το τετραπλό σύστημα καμερών συμπληρώνεται από μια floating telephotο κάμερα Leica στα 75mm, μια περισκοπική κάμερα Leica στα 120mm και μια ultra-wide κάμερα Leica στα 12mm.

Χάρη στο Xiaomi Shield Glass, η καινοτόμα οθόνη All Around Liquid Display του Xiaomi 14 Ultra επαναπροσδιορίζει την έννοια της θέασης, επιτυγχάνοντας μια συνεχή καμπύλη σε όλες τις πλευρές και γωνίες, δημιουργώντας έτσι την εμπειρία μιας flat οθόνης με τη διαδραστικότητα μιας καμπυλωτής άκρης. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χάρη στην 6.73″ C8 AMOLED οθόνη, ειδικά κατασκευασμένη από την Xiaomi, με ανάλυση WQHD+ (3200 x 1440), 522ppi, κυμαινόμενο ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz και 3000 nits φωτεινότητα.

Από τις 11 και μέχρι και τις 28 Απριλίου 2024 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ισχύει ειδική προσφορά early bird όπου οι Xiaomi Fans που θα αποκτήσουν το νέο Xiaomi 14 Ultra, θα λάβουν επίσης: 

  • Το νέο ρολόι Xiaomi Watch S3 αξίας €179 που διαθέτει AMOLED Οθόνη 1,43,  μεγάλη αυτονομία, δυνατότητα BT calling & ανέπαφων πληρωμών μέσω του Xiaomi Pay, καθώς και το μοναδικό χαρακτηριστικό των εναλλάξιμων bezels. 
  • Το φωτογραφικό κιτ της συσκευής που προσφέρει επαγγελματική φωτογραφική εμπειρία και αποτελείται από:
  • Θήκη Προστασίας
  • Λαβή κάμερας
  • Προσαρμογέα φωτογραφικού φίλτρου 67mm
  • Διακοσμητικό δακτύλιο κάμερας
  • Λουράκι τηλεφώνου

Επιπλέον, με κάθε αγορά, οι καταναλωτές δικαιούνται μία δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης για τους πρώτους έξι (6) μήνες από την ημερομηνία αγοράς καθώς και μία δωρεάν υπηρεσία επισκευής εκτός εγγύησης για τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς (αφορά αγορές που θα γίνουν μέσα στο πρώτο έτος την ημερομηνίας κυκλοφορίας). Οι προσφορές αυτές ισχύουν για αγορές που γίνουν πριν από τις 10.04.2025. 

Τέλος, με κάθε νέα συσκευή, ο χρήστης θα λάβει τις παρακάτω υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ

  • 3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium
  • 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Google One με 100GB αποθηκευτικό χώρο 

Tα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.