Η Genesis ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη διαθεσιμότητα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με αποτέλεσμα την προσθήκη 26 νέων αυτόνομων αντιπροσώπων EV.

O συνολικός αριθμός των αυτόνομων εγκαταστάσεων της μάρκας στη χώρα θα ανέρχεται σε 35, με αποτέλεσμα να πετυχαίνεται περαιτέρω επίτευξη ανεξαρτησίας από τη Hyundai.

«Το άνοιγμα 26 νέων αποκλειστικών εγκαταστάσεων της Genesis σε όλη τη χώρα αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να εξυπηρετήσουμε περισσότερες κοινότητες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τα επόμενα χρόνια», είπε η Claudia Marquez, διευθύνουσα σύμβουλος της Genesis Motor North America.

«Με το αυξανόμενο δίκτυο λιανικής πώλησης, επεκτείνουμε επίσης ταχέως τη διαθεσιμότητα ηλεκτρικών οχημάτων, προσθέτοντας την Αλαμπάμα, το Κάνσας, το Όρεγκον και το Ρόουντ Άιλαντ».

Το CARBUZZ σε σχετικό δημοσίευμα σχολίασε ότι οι νέες αντιπροσωπείες δεν πρόκειται να εγκατασταθούν όλες σε ένα μόνο μέρος της χώρας, αλλά σε διάφορες πολιτείες, από τη Νέα Υόρκη και το Ιλινόις, μέχρι την Οκλαχόμα και την Καλιφόρνια.

Έτσι, αυτές οι αυτόνομες αντιπροσωπείες προστίθενται στον κατάλογο των συνδυασμένων αντιπροσωπειών που ήδη προσφέρει η μάρκα, δίνοντάς της μεγαλύτερη εμβέλεια και διαθεσιμότητα σε πολιτείες που δεν ήταν πάντα σε θέση να εξυπηρετήσει.

Επίσης, θα δοθεί πρόσβαση στο GV60 SUV, το Electrified GV70 SUV και το Electrified G80 executive sedan, τα οποία συνοδεύονται από τρία χρόνια δωρεάν 30λεπτης φόρτισης σε οποιονδήποτε σταθμό Electrify America.